To moze ja , troszke z innej beczki. Dlaczego zamierzam kupic oktavię?? Dlatego ze aktualnie jezdze Fabka SDI i szukam wiekszego i duzo mocniejszego autka ( OII RS TDI + DSG), na dłuzsze trasy. Rozejrzałem sie po autkach i tak Mondeo mi sie nie podoba i TDCI podobno sie psuja, Avensis strasznie staro wyglada i zaczeli je produkowac w TURCJI , CZY ANGLI, czyli niezawodnosc spadnie, a moja czeszka ma 165 kkm przelatane (lekkiej nogi nie mam) i wszystko działa i nigdy nie zawiodła.Pozatym zajrzyjcie do srodka Passata i OII , jak dla mnie przepasc, w zyciu nie kupie VW za taka cene. A co najwazniejsze OII RS bardzo mnie sie podoba i nie jezdzi tego za duzo po drogach.
[INFO] zwariował centr. zamek, el. szyby
Zwiń
X
-
Witam serdecznie
Ja również skorzystałem z ich usług i jestem zadowolony, drzwi od strony kierowcy nie zamykały się ani nie otwierały z centralnego zamka. Panowie poradzili sobie bez problemu i jestem bardzo zadowolony
Polecam wszystkim!!!
Auto-elektryk
Komentarz
-
-
Byłem dzis i ja,spędziłem 6 godzin kiwania z nogi na nogę ale warto było 3 zamki naprawione Polecam,profi robota-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz